След като Борис Петров я сравни с чироз, Силвена Роу защити

...
След като Борис Петров я сравни с чироз, Силвена Роу защити
Коментари Харесай

След като шеф Петров я сравни с чироз, Силвена Роу избухна: Този въобще не го знам кой е!

След като Борис Петров я съпостави с чироз, Силвена Роу отбрани голите си фотоси



Кой написа тези неща за мен? Този изобщо не го знам кой е! - безапелационна е шефката

" Какво не харесвате на Черноморието? Скивай Силви, барнала се е като чироз на ахтополска веранда ", изръси пиперливият език на началник Борис Петров. " Извинявам се, не устоях ", продължи да се подиграва той. Повод за писанията на готвача са разголени фотоси на колежката му Силвена Роу.

" Кой е написал това за мен? ", смее се самата Роу, откакто разбра за поста. " Кой? Това е моят отговор. "
Дръзката готвачка от дълго време е посочила, че не си поплюва, и даже в менюто на недолюбвания Петров Силвена не е за окачане.


" Имам мнение единствено за хора, които са от голяма важност! Наистина не знам кой е той " , показа пред " България Днес " Роу.
Главният готвач надалеч не за пръв път демонстрира рогата си. Прочут с огромната си уста, а в този момент началник Петров реши да нападне най-скъпото на Силвена - тялото й. След неуместния му пост стотици българи се включиха да хейтят готвачката. " А по какъв начин й виси коремът ", написа сътрудник злобар под поста.

" Точно за това сложих тази фотография. Естествено, че има риск. Няма никакви филтри, коремът ми си е стомах - обикновено! Аз обичам да си похапвам - въпреки всичко съм началник готвач! Истината е, че постоянно съм била доста транспарантна, не неистина никого " - безапелационна е Роу.
 " Не единствено в България, по цвят свят това е като пандемия и освен пред обществено око…. ", написа Роу за бодишейминга


А по-късно във фейсбук профила си Силвена адресира грозната постъпка на началник Петров и написа: " Е, за мен не е доста, не го и отбелязвам дори! Но това, което е доста, са обидите, ужасните думи и тормозът, излети върху стотици млади девойки, дами и деца, които нямат убеденост в себе си, които страдат всекидневно от мненията, изказани много постоянно от импотентни и лишени от тестостерон сексисти ".

Според русокоската телата ни са част от Вселената, където се случват насладата, любовта и скръбта. " Не позволявайте на никого да ви внушава, че това е нещо грозно, дебело, буца " - безапелационна е шефката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР